Tuinadvies Steenbreek023 Haarlemmer Kweektuin

tuinadvies Steenbreek023 Haarlemmer Kweektuin

Geschreven door Ria Bos

18 oktober 2016

Het door Steenbreek023 georganiseerde tuinadvies op het herfstevenement in de Haarlemmer Kweektuin was een groot succes.

Het spreekuur van Jelle Fekkes, Iris Veldman en Ria Bos was helemaal volgeboekt, professioneel tuinadvies voorziet kennelijk in een behoefte. We hebben maar liefst 12 mensen blij gemaakt met tips en ideeën voor het vergroenen van hun tuin. Gewapend met een plattegrond en foto’s stelden de deelnemers hun vragen.

Wij kijken wij als professionals met een frisse blik naar de tuinen, waardoor mensen geïnspireerd raken om zelf met nieuwe plannen aan de slag te gaan. Als je goed nadenkt over een indeling en de planten die bij jou specifieke tuin passen heb je hier jarenlang plezier van. Een tuin met een onhandige indeling en plantenkeuze kan voor ergernis en teleurstelling zorgen en dat is zonde! Sommige mensen kunnen hun tuin al wezenlijk verbeteren na 20 minuten advies en anderen hebben meer baat bij een uitgewerkt tuinontwerp. Het is altijd maatwerk!

Steenbreek023 is de Haarlemse versie van Operatie Steenbreek, een landelijke campagne om mensen te stimuleren en inspireren om hun tuinen groener in te richten.

.

Andere berichten
Biomassateelt als ontwerpopgave

Biomassateelt als ontwerpopgave

Op 14 september is een inspirerende gids over ' Biomassateelt als ontwerpopgave ' gepresenteerd door Stichting Probos...

Share This