bos&bongers buitenblog in de lucht

bos&bongers gagelbiertest

Geschreven door Ria Bos

1 februari 2017

bos&bongers: alles over tuinen en landschappen, van tuinbroek tot gagelbier

In de buitenblog kunt u allerlei buitenaardigheden lezen en bekijken. Per 1 februari is de website online. De ‘aftrap blog’ heeft als titel gagel(bier). bos&bongers is voor iedereen met interesse in groen in de ruimste zin van het woord. Op het raakvlak van natuur en cultuur, van stadstuinieren tot landschapskunst.

Ria Bos en Inge Bongers waren studigenoten op Hogeschool van Hall Larenstein te Velp. Inmiddels zijn ze vakgenoten en delen ze hun kennis en liefde voor beplanting en vormgeving van de buitenruimte. Dagelijks houden ze zich bezig met groene en blauwe plekken, in al hun hoedanigheden.

De buitenbloggers zijn ook te volgen via facebook en instagram.

 

Andere berichten
Nieuwe werkplek

Nieuwe werkplek

Per heden heeft Bos, erf & landschap een prachtige nieuwe werkplek in Broedplaats Bogota in Halfweg.

Share This