LOURENS LUXURY EVENT

Geschreven door Ria Bos

10 mei 2016

Save the date

Zondag 29 mei, Golfbaan Spaarnwoude in Velsen-Zuid van 11.00-18.00 uur

In het nieuwe clubhuis en shop van Golfbaan Spaarnwoude, gelegen in het prachtige natuurgebied tussen Amsterdam en Haarlem, organiseert Lourens J.C. magazine een Luxury event met klasse en stijl. Wij zijn daar ook met tuinadvies! Neem hiervoor een schets/plattegrond en foto’s van u tuin mee.

image002Kom en geniet van de wervelende modeshows, chique juwelen en horloges, fraaie beeldende kunst, opvallende auto’s, mooie designs, bijzondere reizen en de meest heerlycke proeverijen. Veelal binnen en enkele buiten. Verrassend en ongedwongen.

Wij hebben hiervoor kaarten ter beschikking. Reserveer nu uw kaarten, vanaf vrijdag 13 mei worden deze u kosteloos toegestuurd!

Andere berichten
Share This